Profil - Postawa.dk

Go to content

Erfaring
Postawa Business Development er en konsulentvirksomhed med speciale i forretningsudvikling i Polen.
Konsulentvirksomheden ejes og drives af cand. merc. Peter Postawa, der er uddannet fra Handelshøjskolen i Århus / Århus Universitet.
Peter Postawa er født i Polen og er 100% tosproglig (polsk – dansk).

Før etableringen af Postawa Business Development har Peter Postawa arbejdet som markedsanalytiker, markedsudviklingschef,
marketingchef, eksportchef og projektchef i danske koncerner, som S&W Medico Teknik A/S, Maskinfabrikken Derby A/S, Dansk Eternit A/S (Cembrit) og Grundfos A/S.

Endvidere har Peter Postawa været konstitueret direktør i NTI Polska Sp. z o.o., Nordisk Trykfarve Industri A/S produktionsselskab i Warszawa.

Siden 1990 har Peter Postawa arbejdet med ledelse, projektstyring, akkvisition, sourcing og research af såvel store som små projekter for en lang række danske virksomheder, der arbejder på det polske og de østeuropæiske markeder.

Peter Postawa's meget alsidige erfaring i kombination med cand. merc. uddannelse i udenrigshandel og afsætningsøkonomi, samt indgående kendskab til det polske sprog og forretningskultur kan bidrage til ekspansion i Polen.

Peter Postawa har også løst opgaver for EBRD (European Bank for Reconstruction and Development) i London, i forbindelse med Turn Around Management Programme i Østeuropa.


Medlemskab:

Fundacja Polonia (international samarbejde for forretningsdrivende født i Polen og bosat i udlandet)
Polish Danish Chamber of Commerce
Viborg Egnens ErhvervsrådPostawa Business Development

Postawa Business Development er en konsulentvirksomhed med speciale i forretningsudvikling i Polen og Østeuropa.
Konsulentvirksomheden ejes og drives af Peter P. Postawa, der er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus.
Peter P. Postawa er født i Polen og er 100% tosproglig (polsk - dansk).
Back to content